Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.

https://www.mososzerkiraly.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

http://aszf.fogyaszto-barat.hu/documents/1896/20180525141905_adatvedelmi.pdf

Menü

Szavo Penész elleni szer 500ml

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: szavo
Egységár: 2.900,00 Ft/liter
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. június 25.
A Szavo penész elleni szer hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. Használhatja falakon, csempéken, kerámián és fugán, vakolatokon, valamint kő-, zománc, műanyag, akril, szilikon, gumi és rozsdamentes acél felületeken.

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás

Gyerekbiztos zár: Nyomja be a permetező fejen lévő biztonsági zárat, ez alatt fordítsa el a szórófejet permetező állásba. Használat után mindig zárja le a szórófejet, nyomja be a biztonsági zárat és fordítsa a szórófejet STOP állásba.

Permetezze a terméket a tisztítandó felületre 10-15 cm távolságból és hagyja hatni 15-20 percig. Ne tartózkodjon a helyiségben, amíg a termék hat, azt követően vízzel öblítse le a kezelt területet vagy hagyja a terméket megszáradni. Ne távolítsa el a penészt, mielőtt használná a sprayt, hogy elkerülje a veszélyes spórák szétszóródását. Erős szennyeződés esetén ismételje meg az eljárást, de csak miután leöblítette a felületet vagy a termék megszáradt a felületen. Nem szabad a felületet túlzottan átnedvesíteni, kerülni kell a termék fölösleges kifújását. Tesztelje a terméket egy kis felületen, mielőtt alkalmazná, hogy lássa a termék reakcióját a felülettel. Kizárólag jól szellőző helyiségben használja, hogy elkerülje a szem/torok irritációját. A permetet nem szabad belélegezni és kerülni kell, hogy bőrre /szembe jusson. Ha irritációt tapasztal, azonnal hagyja abba a termék használatát és hagyja el a helyiséget, míg a termék megszárad.

Biztonsági figyelmeztetés

A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek