Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.

https://www.mososzerkiraly.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

http://aszf.fogyaszto-barat.hu/documents/1896/20180525141905_adatvedelmi.pdf

Menü

Mosószer fehér ruhákhoz, és három bónusz tipp

A mosószer fehér ruhákhoz garantálja, hogy kedvenc, vakítóan hófehér kelméi megőrzik kifogástalan színüket, amellett, hogy felületaktív anyagai segítségével a rostok közül minden szennyezőanyagot eltávolít. Néhány hasznos praktikát, azonban ezen felül is tudunk ajánlani, amihez nem kell más, mint pár egyszerű kellék, ami ráadásul a legtöbb háztartásban alapban megtalálható. 

Az ecetről sokszor, sokan beszéltek már, és valószínűleg fognak is, mivel felhasználási sokszínűsége hűséges társsá teszi, többek között a háztartási feladatokban is. Amellett, hogy a vízkő ősi ellensége, a fehér ruhák nagy barátja egyben. A makacs foltok eltüntetésében is zseniális. Amennyiben még gyorsan tud cselekedni a bepiszkolódást követően, úgy ecetes szivaccsal itassa át a pecsétes részt, és ahogy lehet mossa ki a ruhadarabot. Ezzel a módszerrel még a rozsdát is el lehet tüntetni a textília rostjai közül.

Szinte minden mosáshoz bátran alkalmazzon ecetet: a dobba öntve, vagy esetleg előre beáztatással készítheti fel a ruhákat a tisztításra. Az ecet nem csak, hogy a makulátlan fehérség, tisztaság elérésében fantasztikus, de fertőtlenítő hatása sem mellékes, így érdemes felvennie mosószeres tárába. A citrom nem csak arra kiváló, hogy ásványvízbe csavarva limonádéként, vagy teába öntve fogyassza el, bár tény és való, annak sem utolsó. A savanyú kis gyümölcs, azonban a tisztításban is a segítségére lehet.

A legegyszerűbb, ha a citrom levét az öblítőhöz önti, míg egy vászonzsákba belerejti a citromhéjat, melyet a ruhákkal együtt nyugodtan kimoshat. Ennek a kevesek által ismert praktikának hála még tisztábbá varázsolhatók a ruhák, ráadásul a fehérségüket is még kicsattanóbbnak érezheti majd. A mosószer fehér ruhákhoz jó, ha természetes alapanyagokból áll, hiszen így nem csak saját, hanem környezetének egészségét is megóvhatja. A fenti tanácsok bónusz kiegészítése, a titkos harmadik összetevő a szódabikarbóna.

Jó, ha minden háztartás polcán megbújik, és nem csak a sütés kedvelőinek ajánlatos. A szódabikarbóna ugyanis ecettel, vagy citrommal vegyítve olyan erővel támad a foltokra, ami ellen nincs esélye, még a legkitartóbb szennyeződésnek sem. A fenti praktikákkal, és egy mosószerrel fehér ruhákhoz biztos lehet mosásainak teljes sikerében!

Tartalomhoz tartozó címkék: mosószer mosószer fehér ruhákhoz