Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.

https://www.mososzerkiraly.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

http://aszf.fogyaszto-barat.hu/documents/1896/20180525141905_adatvedelmi.pdf

Menü

Bemutatkozás

Tisztelettel üdvözöljük oldalunk Látogatóit!

Kérem engedjék meg,hogy bemutassam Vegyiáru Nagy és Kiskeredelmi vállalkozásunkat!

Cégünket 2002 tavaszán alapítottuk,építőiparral foglalkoztunk.2013-ban eljött a változás ideje,ismerve a Rosmarin ZRT termékeit,felvettük a gyártóval a kapcsolatot,és így lettünk a BIONUR termékek Észak-Magyarországi disztribútora.Nem sokkal ezután bővítettük kínálatunkat a Cseh SOLIRA gyár termékeivel,amelyek kedvező ár ellenére szintén nagyon jó minőséget képviselnek.

2015.tavaszán egy megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató Nonprofit Kft-vel kötött megállapodás alapján gyártatunk illatosított mosószódát 6 illatban,melyre igen nagy lett az érdeklődés,így nekünk is lehetőségünk van az ott dolgozó emberek munkáját támogatni.Referenciapartnereink közt tudhatjuk:www.kataboltja.hu,www.bijo.hu,hogy csak a legnagyobbakat megemlítsem.

 

Folyamatosan várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését,korrekt ügyfélkezeléssel,személyre szabott,illetve mennyiségi kedvezményekkel.

Kérem regisztráljon az áruházban, a regisztrációja jóváhagyása után, a Fiókjába lépve fogja látni az Önre vonatkozó árakat!

 

Tisztelettel:Oláh Zoltán Cégtulajdonos